22 maart 2021 – Mijn eerste Hulk

En toen kwam er een verzoek voor een Hulk binnen. Lekker groot en opvallend. Nou, dan komt ie toch lekker je kamer binnenstormen? Ik had 8 uur voor deze grote jongen berekend en daar ben ik binnen gebleven en daar ben ik best trots op!

5 maart 2021 – Gigantosaurus is klaar!

Hoera, mijn eerste grote muurschildering is een feit. Bedankt Koosje, voor je vertrouwen en Melle voor de opdracht. En hij is net zo mooi als ik in gedachten had. Toen de opdracht binnenkwam was het wel even slikken; dit is wat anders dan thuis op je ezeltje lekker freubelen. Maar vol goede moed begonnen en als de buurtkinderen bij je komen staan en vragen hoe jij zoiets moois kunt maken, dan weet je dat het goed zit. 😉

15 februari – Beamer aangeschaft

Ik heb sinds kort een beamer aangeschaft, wat mij de mogelijkheid geeft om sneller de mooiste, grootste, of kleinste, fantastische muurteksten en -schilderingen te maken. Nog een saai muurtje over in de keuken? Wat dacht je van een paar gezellige Spaanse pepers erop? Ben je het zat om de tegels in het toilet te tellen? Ik kan er een scene van je favoriete cartoon op zetten of leuke spreuk op schilderen. Moeilijkheden met in slaap vallen? Ik schilder met liefde wat schaapjes voor je op de muur. De mogelijkheden zijn, vooralsnog, eindeloos. Informeer naar de mogelijkheden.

(work in progress)

15 februari 2021 – Miniature art

Ik heb me sinds kort ook toegelegd op mijn oude liefde; tekenen. En dan vooral het kleine, gedetailleerde gefreubel. Ik ben gek op details maar wil ook weer niet weken of maanden met een stuk bezig zijn en dus stuitte ik op een nieuw fenomeen; miniature art! Google of hashtag het maar eens, je ziet de mooiste dingen voorbij komen.

Eén van de leukste dingen die ik zag was een “lover’s eye”. Het oog van een dierbare, op een diameter van 20 mm getekend en dan vervolgens in een medaillon of fotolijstje gezet. Ik teken vooralsnog met polychromos maar ik wil ook nog eens een poging gaan doen met waterverf.

Verder vind ik het erg leuk om van huisdieren een miniportretje te maken en deze in te lijsten in een lijstje van 10×10 cm. Ik heb er alvast één van onze hond Kyra gemaakt en dat smaakt naar meer.

24 april 2020 – Corona

Omdat ik vanwege het Covid-19 virus helaas niet kan schminken, ben ik me wat meer gaan toeleggen op het schilderen. Niet alleen op canvas maar ook gewoon op de muur. Om wat saaie stopcontacten of lichtknopjes op te leuken, of zomaar een vogeltje op een deurpost te laten landen. Grappige, realistische eye catchers in je huis! Kijk ook in mijn portfolio voor wat voorbeelden!

I.v.m. het corona/Covid-19 virus, ben ik genoodzaakt onder aangepaste omstandigheden bij iemand thuis te werken:
– Ik hou anderhalve meter afstand tot anderen en verwacht van mijn klanten hetzelfde.
– Ik neem mijn eigen eten en drinken mee.
– Als ik of de klant griepverschijnselen heeft, wordt de opdracht afgebroken en kan op een later tijdstip weer worden opgepakt (minimaal twee weken).
– Als ik of de klant twijfels heeft of de situatie wel juist is, dan wordt de opdracht ook afgebroken en kan op een later tijdstip weer worden opgepakt (minimaal twee weken) .